У 2014 Мессі забив три голи менше Роналду і не виграв жодного титулу

Відео
Поділитися
У 2014 Мессі забив три голи менше Роналду і не виграв жодного титулу У 2014 році Ліонель Мессі виявився трохи гірше Кріштіану Роналду за голами і досягнень © tacopshq.com
Минулий рік став менш вдалим для аргентинського форварда, ніж для португальця. Хіба що срібло чемпіонату світу може хоч якось компенсувати програне суперництво.

Двоє претендентів на "Золотий м'яч" Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі провели 2014 рік на високому рівні - без особливих спадів, а головне, радували глядачів голами за свої клуби - "Реал" і "Барселону".

На рахунку Роналду в 2014 році 61 гол (15, з пенальті), Мессі завдав 58 гольових ударів, шість з яких були зроблені з 11-метрової позначки.

Є одне зауваження: голи Роналду принесли його "Реалу" вражаюча кількість трофеїв (Ліга чемпіонів, Кубок Іспанії, Суперкубок УЄФА, клубний чемпіонат світу), то Мессі на клубному рівні нічим похвалитися не може, а єдиним досягненням аргентинця в цьому році стала участь у фіналі чемпіонату світу, який його команда, зрештою, програла збірній Німеччини. Примітно, що одним з героїв того матчу став ще один претендент на "Золотий м'яч" голкіпер Мануель Нойєр.

Втім, Мессі може занести собі в актив ще одне досягнення - в листопаді він став кращим бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів, не давши досягти рекордного рівня свого візаві з "Реала".

Читайте також: Мессі не наздогнав Луїса Адріану в списку бомбардирів Ліги Чемпіонів-2014/15

Напередодні в букмекерських котируваннях відбулися певні зміни: спортивні аналітики вважають, що Нойєр заслуговує Золотий м'яч більше, ніж Мессі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі