Туреччина в матчі з Україною зробить ставку на досвід - Шевченко

Поділитися
Туреччина в матчі з Україною зробить ставку на досвід - Шевченко Шевченко привітав Ярмоленка з переходом в "Боруссію" © zbirna.com
Наставник збірної розповів про проблемні позиції і привітав Андрія Ярмоленка з переїздом до Німеччини.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутній поєдинок у рамках відбору на ЧС-2018 з Туреччиною, який відбудеться 2 вересня у Харкові.

"У мене на 95% була ясність по складу, який буду викликати. Але до останнього туру ми чекали по нападнику. Це проблемна для нас позиція. Гравці не мають в клубах стабільної практики. Але я не думаю, що це стане для нас проблемою. Є питання і до позиції правого захисника".

"По Туреччині інформації у нас достатньо. Наші спостерігачі дивилися і гравців, і матчі. Ми вже проаналізували склад, який викликав Луческу. Він зробив ставку на досвід. Думаю, виходячи з викликаних виконавців, варто очікувати змін у грі Туреччини, але ставка буде на досвід.

Луческу повинен хвилюватися за свою команду, а я за свою. З повагою ставлюся до Луческу, бажаю йому успіху, але не в матчі зі збірною України", - сказав Шевченко.

Крім того, тренер прокоментував перехід Андрія Ярмоленка з "Динамо" в дортмундську "Боруссію":

"Радий, що Ярмоленко перейшов в "Боруссію". Цей перехід піде на користь всьому українському футболу. Бажаю йому удачі та успіхів. Сподіваюся, весь наш футбол на міжнародному рівні він буде представляти гідно".

Раніше повідомлялося, що букмекери вірять в перемогу підопічних Шевченка над Туреччиною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі