Три справи по договірним матчам передані в КДК ФФУ - Баранка

Поділитися
Три справи по договірним матчам передані в КДК ФФУ - Баранка Баранка готує для передачі до КДК ФФУ ще 10 справ © footboom.com
Розслідування договірних поєдинків в Україні триває.

Глава комітету Федерації футболу України з етики та чесної гри Франческо Баранка розповів про те, що три справи по договірним матчам вже були направлені в Контрольно-дисциплінарний комітет.

"Звичайно, ми бачимо дивні матчі. Щодня ми над цим працюємо, з ранку до ночі, і за цей період ми виявили тридцять з гаком таких ігор. Тридцять з гаком. Але, зрозуміло, ми не будемо розголошувати інформацію, тому що прийняли рішення працювати тихо. Тільки зараз ми погодилися трохи поспілкуватися з пресою, тому що на критику потрібно реагувати і інформувати громадськість про виконану роботу", - заявив Баранка.

"Три справи вже направлені в КДК, ще десять на черзі. Зокрема, ми чекаємо висновків експертів. Ще більше трьох десятків матчів виявлено, включаючи два сьогоднішніх. За ними вже йде робота".

Нагадаємо, у квітні 14 екс-гравців "Металіста" були дискваліфіковані за участь в договірних матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі