Третя команда чемпіонату Італії вважається головним фаворитом Ліги Європи

Поділитися
Третя команда чемпіонату Італії вважається головним фаворитом Ліги Європи Наполі вважається головним фаворитом Ліги Європи © sscnapoli.it
Італійський "Наполі" кілька сезонів поспіль демонструє стабільну гру не тільки на внутрішній, але і на міжнародній арені.

Головним фаворитом Ліги Європи-2014/15 провідні світові букмекери вважають представника чемпіонату Італії "Наполі".

Зараз "біло-блакитні" займають третє місце в чемпіонаті Серії А, а в Лізі Європи на одному диханні пройшли перший раунд плей-офф, розгромивши за сумою двох матчів турецький "Трабзонспор" 5:0 (4:0 і 1:0).

На те, що "Наполі" виграє змагання у Лізі Європи англійська контора William Hill пропонує поставити за показником 6,5. Друге місце в букмекерських перевагах займає німецький "Вольфсбург", який в нинішньому сезоні несподівано вийшов на провідні ролі у Бундеслізі. Німці котируються з показником 7,5, далі випливає ще один італійський клуб "Рома". Примітно, що в Серії А "вовки" йдуть вище команди з Неаполя.

Українські клуби - "Динамо" і "Дніпро" знаходяться на одній і тій же позиції - останній. На кияни та дніпрян можна поставити з коефіцієнтом 34.

Цікаво, що букмекери, більш наближені до України (географічно) дають дещо інші розклади: "Динамо" - 25,0, а "Дніпро" - 35. При цьому фаворит - "Вольфсбург", а "Наполі" слід за німцями.

1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" зіграє з англійським "Евертоном", а "Дніпро" - з голландським "Аяксом". Матчі відбудуться 12 і 19 березня, кияни проведуть перший поєдинок на виїзді, а дніпропетровці - вдома.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі