Тренер "Зорі" назвав матч з "Іллічівцем" на стадіоні в Дніпропетровську колгоспом

Поділитися
Тренер "Зорі" назвав матч з "Іллічівцем" на стадіоні в Дніпропетровську колгоспом Стадіон "Метеор" далекий від ідеального стану © Іво Ілічевич
Прохання журналістів прокоментувати гру Юрій Вернидуб перепитав: "Гру? А ви її побачили?". А потім і зовсім уклав: "Це не Прем'єр-ліга, а колгосп якийсь".

Поєдинок на домашньому стадіоні "Іллічівця" у Дніпропетровську проти луганської "Зорі" (2:1) проходив на газоні, який перебував у жахливому стані. Маріупольська команда, яка з початку сезону не провела жодного поєдинку в рідному місті, змушена миритися з не дуже гарними умовами на стадіоні "Метеор".

Після поразки головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб перебував у відповідному настрої і замість аналізу дій футболістів зосередився на навколофутбольних факти.

"Коментарі по грі? А що, ви бачили гру? Я не бачив. Було бий-біжи. Хіба може Федерація на таких полях дозволяти грати? Це знущання над всім футболом України. Я хочу побачити, щоб сюди приїхали "Шахтар", "Динамо", "Дніпро" і зіграли на цьому полі. І тоді ми все поставимо на місце", - цитує Вернидуба football.ua.

Вернидуб додав, що на території стадіону в одному з залів перед футбольним матчем проходив дитячий турнір з тхеквондо, після чого його учасники заважали футболістам готуватися до гри.

Читайте також: "Зоря" підписала футболіста з Криму, який прийняв російське громадянство

"Діти бігають туди, сюди, шум-гам, заглядають в роздягальні! Як можна готувати команду?! Це колгосп, а не Прем'єр-ліга України. Як взагалі делегат дозволив грати на цьому полі і при цьому бардаку на території?! Просто нонсенс! Я вражений і здивований, я бачив все, але таке вперше в житті зустрічаю", - сказав Вернидуб, привітавши заодно суперника з заслуженою перемогою.

Примітно, що візаві Вернидуба Микола Павлов визнав, що газон на "Метеорі" був неналежної якості. При цьому Павлов зазначив, що в цьому провина керівництва його команди.

Читайте також: "Іллічівець" буде залишатися в Маріуполі, доки ситуація не стане "жахливою"

"Тут і не вина працівників саме "Метеора", а самого клубу, який вчасно не потурбувався про те, що, де і як проводити матчі. Якби клуб знав, що ми вже нікуди в інше місце не поїдемо, то можна було б заздалегідь домовитися і з підігрівом поля. Ми б тоді виглядали так блідо на тлі інших стадіонів. Ми будемо догравати в Дніпропетровську і потрібно вкласти сюди трохи грошей, створити умови, працівників з того ж Маріуполя сюди привезти. до наступного матчу буде три тижні, керівництво клубу докладе всі зусилля, і я сподіваюся, що до наступного разу поле вже буде краще", - підсумував Павлов.

"Іллічівець" здобув першу перемогу в чемпіонаті і зумів піднятися з останнього місця в турнірній таблиці, відправивши туди львівські "Карпати".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі