Тренер вважає, що Усик зможе боротися за титул чемпіона світу вже в 2016 році

Поділитися
Тренер вважає, що Усик зможе боротися за титул чемпіона світу вже в 2016 році Поки Олександр Усик володіє поясом інтерконтинентального чемпіона © К2 Promotions
Приблизно 10 місяців і ще три бої потрібно важкоатлету Олександру Усику, щоб спробувати стати кращим у світі. Найближчий поєдинок відбудеться 14 квітня в Києві.

Український проспект важкої ваги Олександр Усик у 2015 році не буде боротися за пояс чемпіона світу.

Це випливає з його слів тренера Джеймса Алі Башира, який вважає, що його підопічний буде готовий до чемпіонського поєдинку приблизно через 10 місяців.

18 квітня в Києві українець зустрінеться з росіянином Андрієм Князєвим, який є претендентом на пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO - поки цим титулом володіє Усик.

"Я думаю, що Усику потрібно ще два бої після зустрічі з Князєвим, і тоді він буде готовий до чемпіонського бою...Імовірно йому потрібно 10 місяців для тренувань і спарингів, і тільки тоді він буде готовий до поєдинку з чемпіоном. Усику ще треба добре попрацювати, щоб на рівних боксувати з сильним суперником, - вважає Башир.

Читайте також: Легендарний Тайсон назвав Ломаченка найулюбленішим боксером зі Сходу

Раніше колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко, який є одним з творців промоутерської фірми K2 Promotions, пообіцяв чемпіонський бій для свого підопічного вже в 2015 році. Однак, судячи з усього, поки що промоутери вирішили дати Усику більше часу на підготовку.

В активі Усика - 6 перемог нокаутів і жодної поразки. Останній бій українець провів 13 грудня 2014 року в Києві: в бою проти південноафриканця Дені Вентера він захистить пояс інтерконтинентального чемпіона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі