Тренер "Шахтаря" Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро

Поділитися
Тренер "Шахтаря" Фонсека прийшов на прес-конференцію в костюмі Зорро Фонсека спілкувався зі ЗМІ в образі Зорро © ФК Шахтер
Португальський фахівець залишився задоволений діями своєї команди.

Вчора, 6 грудня, донецький "Шахтар" на своєму полі обіграв "Манчестер Сіті" (2:1) і вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. Наставник "гірників" Паулу Фонсека раніше обіцяв, що вийде на прес-конференцію в костюмі Зорро, якщо його підопічні зуміють пробитися у весняну стадію турніру.

Фахівець стримав слово і з'явився перед представниками ЗМІ в костюмі вигаданого персонажа у чорній масці.

"Зараз у мене сама весела прес-конференція в кар'єрі. Всі сміються і посміхаються... Такого в мене ще не було. Що я зроблю, якщо "Шахтар" вийде у фінал? Ви мені задаєте такі питання... Зараз нам треба думати про наступний матч із "Зорею". Чи бачили мене в образі Зорро гравці? Яка була їхня реакція? Хлопці мене не бачили в цьому образі, але дуже хотіли б побачити. Вірю, що цей жарт буде жити ще дуже довго", - заявив Фонсека.

"Сьогодні була практично ідеальна гра. Виграти у "Сіті" непросто. Ми були солідарні в обороні і якісно виходили в атаку. З ким мені не хотілося б зіграти в плей-офф? Я про це ще не думав. Зараз нам треба смакувати цей момент перемоги української команди. Смакувати його повинні не тільки вболівальники "Шахтаря", а й вболівальники всієї України. Чим ми сьогодні змогли здивувати Гвардіолу? Було важливо позбавити "Сіті" певних зон, де його гравці могли бути небезпечними. Нам це вдалося. І це, по суті, стало визначальним у матчі і в нашій перемозі в ньому".

"Шахтар" - "Манчестер Сіті": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі