Тренер "Севільї" вважає "Дніпро" сильним опонентом

Поділитися
Тренер "Севільї" вважає "Дніпро" сильним опонентом "Севілья" знову вийшла у фінал Ліги Європи
27 травня у Варшаві команда з Іспанії зіграє у другому фіналі Ліги Європи поспіль.

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері вважає, що у фіналі Ліги Європи, який відбудеться 27 травня у Варшаві, його команді буде протистояти сильний опонент.

Нагадаємо, що в 1/2 фіналу "Севілья" за сумою двох матчів здолала "Фіорентину" - 3:0 і 2:0, а Дніпро виграв у Наполі (1:1 та 1:0).

"Якщо "Дніпро" обіграв "Наполі", отже - вони відмінна команда. І ми, і "Дніпро" заслужили вихід у фінал", - зазначив наставник після перемоги над "Фіорентиною" 2:0 у півфіналі.

"Не хочу називати нас фаворитами - шанси 50 на 50. Ми не змінимо свою ментальність - вигравати матчі. "Севілья" сильно зросла протягом сезону. Цей турнір має велике значення для вболівальників. Щоб знову дістатися до фіналу довелося пережити чимало важких битв", - підсумував Емері.

Нагадаємо, що "Севілья" в минулому сезоні перемагала в Лізі Європи, обігравши у фіналі "Бенфіку" в серії пенальті 4:2. Тією командою керував Унаї Емері. Для "Дніпра" цей фінал буде першим в історії вирішальним матчем у єврокубках.

Головний тренер "Наполі" Рафаель Бенітес ще не обговорював свою відставку після поразки від Дніпра. Іспанський фахівець зазначив, що хоче зосередитися на іграх чемпіонату, що залишилися Серії А, в якому його команда йде на 4-му місці, відстаючи від "Лаціо" на 3 залікових пункти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі