Тренер "Олександрії" назвав казкою можливу участь команди у єврокубках

Поділитися
Тренер "Олександрії" назвав казкою можливу участь команди у єврокубках Шаран вважає, що "Олександрія" поки не готова до єврокубків © ФК Олександрія
Олександрійці мають всі шанси зайняти місце "Дніпра" у Лізі Європи.

Новачок української Прем'єр-ліги "Олександрія" після виключення "Дніпра" з єврокубків отримала відмінну можливість поборотися за вихід у Лігу Європи. Головний тренер олександрійців Володимир Шаран перспективу участі команди в єврокубках назвав казкою.

"Єврокубки? Звичайно, це казка. Чемпіонат ще не закінчився. Знаю, що таке ж завдання стоїть перед "Карпатами". Якщо виникла така ситуація, то все буде вирішуватися між нами і львів'янами. Потрібно враховувати, що в кінцівці чемпіонату у нас дуже важкий календар. Так, ми випереджаємо "Карпати" на 5 очок, і багато що вирішуватиметься в очному поєдинку. Давайте не будемо забігати вперед.

Вважаю, ми поки, звичайно, не готові до єврокубків. Але, звичайно, ця новина додасть гравцям мотивації. Для кожного гравця і тренера виступати в єврокубках - це справжня мрія", - сказав Шаран.

Читайте також: Луческу впевнений, що проти "Браги" "Шахтарю" буде важко

Зазначимо, що після 19 турів УПЛ, якщо не враховувати "Дніпро", п'яту єврокубкову позицію від України займає "Олександрія" (27 очок), слідом йдуть "Карпати" (22) та "Сталь" (20).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі