Тренер "Металіста" вірить, що його команда зуміє здобути першу перемогу в Лізі Європи

Поділитися
Тренер "Металіста" вірить, що його команда зуміє здобути першу перемогу в Лізі Європи "Металіст" зробить все можливе, щоб обіграти "Легію" у Лізі Європи © rush.org.ua
Ігор Рахаєв вважає, що матч з польською "Легією" стане для його команди визначальним. Саме тому він розраховує на своїх футболістів.

Тренер "Металіста" Ігор Рахав вірить, що його команда зуміє здобути першу перемогу у Лізі Європи у поєдинку з польською "Легією" 22 жовтня в Києві.

За словами Рахаева, зустріч з поляками стане ключовою для його команди в нинішньому розіграші євротурніру.

"Чекає дуже важлива гра, яка може стати ключовою в боротьбі за вихід з групи. Хлопці налаштовані позитивно і продемонструють на полі все, що вміють, і зроблять все можливе, щоб добитися позитивного результату", - цитує Рахаєв офіційний сайт харків'ян.

Нагадаємо, "Металіст" зазнав дві поразки на старті Ліги Європи, програвши вдома турецькому "Трабзонспору" (1:2) і на виїзді бельгийкому "Локерену" (0:1).

Читайте також: "Металіст" - "Легія": анонс, де дивитися матч 22 жовтня

Рахаєв підкреслив, що "Легія" є серйозним суперником, який любить атакувати. Поляки не даремно займають перше місце в чемпіонаті Польщі, а також у групі L в Лізі Європи - на рахунку "Легії" дві перемоги.

Раніше головний тренер "Металіста" Ігор Рахаєв зауважив, що основною причиною невдач його команди є низька конкуренція у боротьбі за місце в складі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі