Тренер "Коньяспора" сподівається використати слабкі сторони "Шахтаря"

Поділитися
Тренер "Коньяспора" сподівається використати слабкі сторони "Шахтаря" Коджаман вірить у шанс обіграти "Шахтар" © Sport Arena
Головні тренери команд поділилися очікуваннями від майбутнього матчу.

Завтра, 15 вересня, донецький "Шахтар" проведе свій перший поєдинок групового етапу Ліги Європи проти турецького "Коньяспора" на виїзді.

Наставник "гірників" Пауло Фонсека обговорив кадрові питання і не став вдаватися в прогнози або характеризувати суперника:

"Всі футболісти, які прилетіли з нами в Туреччину, готові завтра зіграти проти "Коньяспора" в повну силу. Відсутність Срни? Нам не варто багато коментувати відсутність гравців. Це більше турбота тренера "Коньяспора", йому варто аналізувати наш склад. Звичайно, Даріо залишається дуже важливим гравцем для "Шахтаря". Але завтра його замінить Богдан Бутко, який також здатний добре зіграти на правій бровці".

"Ісмаїлі отримав невелику травму, і деякий час тренувався індивідуально. Але вже вчора він працював разом з усіма, і зараз почувається нормально. Кучер - капітан? Так, Саша є одним з лідерів команди і має всі шанси завтра зіграти в ролі капітана".

"Що стосується мого турецького досвіду, то за плечима чимало матчів з турками, але зараз все, напевно, буде інакше. Інший суперник, інші характеристики, інші футболісти".

Тренер "Коньяспора" Айкут Коджаман відзначив силу суперника і престиж самого факту участі в єврокубковому турнірі:

"Якщо говорити про досвід нашої команди, то тут ми відчуваємо труднощі. Ми вперше беремо участь у такому турнірі, тому багато чого не знаємо. Тут "Шахтар" перевершує нас. "Гірники" провели дуже багато матчів на такому рівні і навіть вигравали подібні турніри. З іншого боку, досвід - важлива штука, але щоб перемогти, головне, щоб футболісти втілювали тренерські задумки на полі. Хоча просто виконання тренерських настанов може і не перекрити рівень та досвід "Шахтаря". Але ми постараємося зіграти якомога краще у всіх аспектах".

"Шахтар" показує хорошу тактичну гру, але, як і всі, має свої слабкі місця. Тому ми налаштовуємося використовувати всі слабкості суперника і готуємося провести серйозний матч. Чи допоможе "Коньяспору" травма Срни? Даріо - дуже сильний гравець, і в деякій мірі для нас його відсутність - позитивний момент. Але в будь-якому випадку ми готуємося протистояти будь-якому футболісту у складі "Шахтаря", щоб нейтралізувати кращі сторони суперника".

Читайте також: Футболіст "Шахтаря" Тайсон дебютував за збірну Бразилії

Нагадаємо, букмекери вважають "Шахтар" фаворитом цього поєдинку, незважаючи на статус гостей. Коефіцієнт на перемогу донецького клубу - 1,88, тоді як на успіх господарів поля - 4,30. Нічия при цьому вважається більш імовірною, ніж перемога турків, і оцінюється коефіцієнтом 3,50.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі