Тренер Кличка впевнений, що українець "шокує всіх" у бою з Джошуа

Поділитися
Тренер Кличка впевнений, що українець "шокує всіх" у бою з Джошуа Башир вірить у здатність Кличка знову стати чемпіоном © Братство Кличко
Джеймс Алі Башир не сумнівається, що український екс-король надважкої ваги покаже свою найкращу форму.

Колишньому чемпіонові світу Володимиру Кличку (64-4, 53 КО) до снаги завоювати чергові чемпіонські пояси в поєдинку з британцем Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО). Про це заявив тренер українця Джеймс Алі Башир.

"Володимир Кличко шокує всіх. Чекаю неймовірного бою. Не думаю, що він буде тривати занадто довго, але вийде емоційним - однозначно. Один з хлопців буде нокаутований. Немає жодних шансів, що протистояння завершиться якось інакше", - сказав Алі Башир в коментарі BaylorIC TV.

"Кличко буде дуже добре підготовлений. Джошуа - великий і сильний хлопець з ударом. Зустрінуться два справжніх панчера, тому нокауту бути. Питання лише в тому, у кого міцніше підборіддя. Джошуа в цьому плані - загадка. Що стосується Володимира, то він не такий слабкий в цьому компоненті, як кажуть деякі. Сем Пітер тричі пробивав його, але він встав і переміг. Не забувайте, що Пітер - один з найсильніших бійців важкої ваги за 15-20 років".

Нагадаємо, поєдинок екс-короля суперважкого дивізіону Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня на стадіоні "Уемблі", а на кону стоятиме пояс чемпіона IBF і "суперчемпіона" WBA.

Читайте також: Володимиру буде важко виграти бій у Джошуа через вік - тренер Кличка

Раніше повідомлялося, що всі квитки на бій Кличка і Джошуа продані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі