Тренер Кличка прогнозує "розстріл" для "людожера" Ліпаї і нокаут у п'ятому раунді

Поділитися
Тренер Кличка прогнозує "розстріл" для "людожера" Ліпаї і нокаут у п'ятому раунді © opentorrent.ru
26 квітня Володимир Кличко проведе черговий захист титулу чемпіона світу за кількома версіями. У його опонента, австралійця Алекса Ліпаї, на думку експертів, немає шансів на успіх.

Американський фахівець Джеймс Алі Башир, другий тренер чемпіона у суперважкій вазі за чотирма версіями українця Володимира Кличка вважає, що у нинішнього його опонента австралійця Алекса Ліпаї, що отримав прізвисько Людожер, немає шансів на успіх.

"Володимир Кличко - чудовий професіонал, який до кожного бою готується дуже ретельно. Але я не можу захоплюватися боєм з Ліпаї, оскільки в боксі є пуристом. Я просто не можу захоплюватися подібним. Думаю, що Ліпаї спробує пробити Кличка на рингу, але я також упевнений, що Володимир легко прибере його нокаутом за п'ять раундів", - зазначив Башир.

Ліпаї, який отримав право бути обов'язковим претендентом на один з титулів Кличка після перемоги над росіянином Денисом Бойцовим, на думку Башира, є дилетантом у боксі. Тому Кличко просто "розстріляє" його своїми ударами, вважає тренер.

"Він дикий чоловік. Він дикий по-дилетантськи. І йому не змагатися з таким профі, як Кличко. Він припускається сотні помилок. Очікую, що в ході бою Володимир просто розстріляє його. Раунди три він потовче його, а десь у п'ятому нокаутує", - зазначив Башир.

"З повагою ставлюся до його рішення взагалі битися з Володимиром Кличком. Віддаю належне концепції його дій на рингу. А саме тому, що він, як і варто супертяжу, робить ставку на нокаутуючий удар. Але я не залишаю йому проти Володимира Кличка і найменшого шансу на успіх", - резюмував американський фахівець.

Відзначимо, що в андеркарді поєдинку Кличко - Ліпаї, який відбудеться в німецькому Оберхаузені 26 квітня, український проспект Олександр Усик проведе свій черговий бій на професійному рингу. Його суперником буде ганський боксер Бен Нсафоа.

Читайте також:

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Олександр Гвоздик успішно дебютував на професійному рингу (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі