Тренер Кличка не бачить підстав для свого звільнення

Поділитися
Тренер Кличка не бачить підстав для свого звільнення Бенкс хоче і далі працювати з Кличком © vk.com
Джонатон Бенкс хоче продовжити роботу з екс-чемпіоном світу і впевнений, що реванш з Ф'юрі буде зовсім іншим.

Головний тренер екс-чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі Володимира Кличка Джонатон Бенкс вважає, що в українського боксера немає причин звільняти його після поразки в поєдинку з Тайсоном Ф'юрі.

"Може Володимир струсити з себе пил і повернутися? Абсолютно! Чи залишить він мене своїм тренером? Не бачу підстав, чому б ні. Я навчався у Емануеля Стюарда, і все, що кажу або роблю, дав мені він. А він тренував Леннокса та інших чемпіонів", - сказав Бенкс в інтерв'ю Ring TV.

Також Бенкс впевнений, що в повторному поєдинку Кличко буде виглядати набагато краще: "Знімаю капелюх перед Тайсоном Ф'юрі. Але не можна сказати, що він зробив занадто багато - просто Володимир недопрацював. Але реванш буде значно кращим, ніж перший бій. Так, я пам'ятаю, що я гарантував перемогу Володимира нокаутом в першому бою - в боксі нічого не можна гарантувати. Ми будемо рухатися вперед, змінивши деякі речі, а інші залишимо такими ж, як і раніше. Ми повернемося і заберемо наші титули".

Читайте також: Володимир Кличко досі не може повірити, що програв

Нагадаємо, Володимир Кличко офіційно заявив про те, що реванш з Ф'юрі відбудеться в наступному році. Підтвердила цю інформацію і команда британського боксера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі