Тренер "Іллічівця" розповів про унікальний шанс для його футболістів

Поділитися
Тренер "Іллічівця" розповів про унікальний шанс для його футболістів Молодь "Іллічівця" має унікальний шанс, вважає Микола Павлов © fcilich.com
Микола Павлов ледь дає раду проблемам, що звалились на маріупольську команду. Але навіть за таких обставин спроможен знаходити позитивні моменти.

Тренер "Іллічівця" Микола Павлов розповів про унікальний шанс для його футболістів, яким вони повинні скористатись, щоб потім стати справжніми майстрами.

На думку наставника аутсайдера чемпіонату Прем'єр-ліги України, ситуація в його клубі вкрай важка, і він не буде чинити опір, якщо хтось з футболістів захоче піти з команди. Однак, наголосив, що у його підопічних є хороші можливості проявити себе.

"Насамперед, нинішня ситуація позитивна для молодих виконавців, які грають не тому, що вони заслуговують на це, а просто через повну відсутність конкуренції. Я на наших тренуваннях часто повторюю їм: у вас сьогодні - величезний шанс, якщо ви ним не скористаєтеся…", - вважає досвічений спеціаліст.

Нагадаємо, що "Іллічівець" залишило близько 7 футболістів з початку нинішнього сезону. Тому у тренерського штабу команди виникли проблеми з комплектацією колективу.

Наразі маріупольці займають останню сходинку у турнірній таблиці, маючи в своєму активі лише дві нічиї. Додамо, що наступний матч команда проведе проти львівських "Карпат".

Раніше повідомлялось, що Микола Павлов займає третє місце у списку зарплат тренерів української Прем'єр-ліги - після Мірчі Луческу та Мирона Маркевича. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі