Тренер "Говерли" зірвався на суддів після матчу зі "Сталлю"

Поділитися
Тренер "Говерли" зірвався на суддів після матчу зі "Сталлю" Грозний виступив із звинуваченнями на адресу суддівства © Dynamo.kiev.ua
В'ячеслав Грозний не зміг стримати емоції під час флеш-інтерв'ю.

Вчора, 19 березня, дніпродзержинська "Сталь" обіграла ужгородську "Говерлу" з рахунком 1:0 в рамках 19-го туру української Прем'єр-ліги. Єдиний м'яч забив Лазіч з пенальті за гру рукою Ягодинскіса.

Наставник ужгородців В'ячеслав Грозний після матчу в ефірі телеканалу "Футбол 2" звинуватив суддів в упередженому ставленні до його команди.

"Вважаю, що програли ми незаслужено. Думаю, треба подякувати Дердо і не тільки його - за те, що вбивають "Говерлу" в цьому році. У мене таке відчуття, що є вказівка "Говерлу" викинути з Прем'єр-ліги - з першого туру я це відчуваю. Вже не дали мінімум чотири пенальті в ворота наших суперників в різних матчах, придумали пенальті з "Олександрією", сьогодні теж. В минулому турі не дали пенальті у ворота "Металіста". Зрозуміло, що "Говерла" не повинна потрапити в число 12-ти команд, які залишаться в еліті. Хтось так вирішив і дає вказівки суддям".

"Над "Говерлою" знущаються - якщо команда бере очки, то роблять все, щоб вона їх більше не набирала, тому що не хочуть бачити нас у Прем'єр-лізі. Навіщо так знущатися над командою, поясніть? Ми не заслуговуємо на це. Не треба себе так вести, я маю право говорити все, що думаю. Якщо говорити об'єктивно, то сьогодні Дердо зробив все, щоб ми програли - це бачила вся країна. Сьогодні він, завтра - хтось інший. "Говерла" не подобається, тому що ми ні від кого не залежимо, не граємо договірні матчі, тоталізатори, всю цю заразу".

"Якщо ми беремо іноземців на державні посади, то чому не запросити арбітрів з Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі? Давайте очистимо цю заразу, всю цю корупцію, яка у нас є! Скільки можна терпіти? Ну скільки можна? Скільки можна знущатися над командою? Всі розуміють, що відбувається".

"Мій план дій? Я в іншу країну поїду працювати. Мене не влаштовує таке суддівство. Я як тренер нічого не можу зробити. Коли судді знущаються - інтерес до роботи пропадає. Весь сезон проти нас - зрозуміло, що судді отримали вказівку так судити".

Читайте також: "Говерла": усі фінансові зобов'язання перед ФФУ виконані

Після 19-ти турів "Говерла" займає десяте місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги. Зазначимо, що в наступному сезоні чемпіонат буде скорочений до 12-ти команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі