Тренер "Говерли" запропонував відмовитися від пониження у класі у Прем'єр-лізі

Поділитися
Тренер "Говерли" запропонував відмовитися від пониження у класі у Прем'єр-лізі "Говерла" знаходиться на межі вильоту з Прем'єр-ліги вже кілька сезонів © fcgoverla.uz.ua
За словами В'ячеслава Грозного, необхідно повернутися до 16 команд у розіграші чемпіонату Прем'єр-ліги. Для цього в нинішньому сезоні слід відмовитися від того, щоб дві команди залишали змагання.

В'ячеслав Грозний, головний тренер "Говерли", яка йде на 12-му місці в турнірній таблиці, запропонував відмовитися від пониження в класі в Прем'єр-лізі.

За його словами, керівництву лізі слід повернутися до колишньої кількості учасників змагань - 16 команд.

"Вже в зимове міжсезоння Дирекції Прем'єр-ліги потрібно проанонсувати, що наступний сезон почнеться з участю 16 команд. Тобто по закінченні сезону жодна з команд не покидає УПЛ, а до них приєднуються ще дві кращі команди першої ліги", - цититурет тренера офіційний сайт "Говерли".

"Такі дії одразу зняли б напругу, і тренери знали б, як їм діяти. Наприклад, дали б можливість проявити себе молодим футболістам, і не було б тиску за кінцевий результат".

Нагадаємо, що вперше в історії українського чемпіонату в сезоні-2014/15 на старт першості в елітному дивізіоні вийшло менше 16 клубів. Подібна ситуація склалася через те, що з футбольної карти України зникли кримські команди "Таврія" і "Севастополь", а також київський "Арсенал". А переможець турніру в першій лізі ФК "Олександрія" відмовився від підвищення в класі.

Слід зазначити, що в сезоні-2012/13 через схожу ситуацію в Прем'єр-лізі відмовилися від пониження в класі, що врятувало від вильоту як раз "Говерлу" і запорізький "Металург".

Раніше в "Олександрії", яка видала вражаючий старт у першій лізі, заявили про намір зіграти в Прем'єр-лізі в наступному сезоні.

Додамо, що "Говерла" ще жодного разу в цьому сезоні не пізнала смак перемог у Прем'єр-лізі. Втім, команда Грозного може занести собі в актив кілька нічийних результатів у матчах, в яких вона не поступалася суперникам. У найближчому турі першості ужгородці пройдуть випробування київським "Динамо".

Раніше повідомлялося, що тренер останньої команди Прем'єр-ліги "Іллічівця" Микола Павлов назвав складне турнірне становище шансом для молодих футболістів. !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі