Тренер "Говерли" вважає, що проти його команди "чаклують якісь негідники"

Поділитися
Тренер "Говерли" вважає, що проти його команди "чаклують якісь негідники" Грозний заявив про чаклунство проти "Говерли" © football.ua
В'ячеслав Грозний ще жодного разу в цьому сезоні не вигравав разом зі своєю "Говерлою". Нічия у матчі з "Волинню" підштовхнула його на цікаве пояснення невдач.

Тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний вважає, що невдачі його команди пов'язані зовсім не з ігровими проблемами. За словами тренера, проти його команди "чаклують якісь негідники".

В черговий раз, коли "Говерла" не зуміла здобути перемогу в чемпіонаті-2014/15, зігравши внічию 0:0 з "Волинню", Грозний досить нестандартним способом спробував пояснити причину невдач.

У Кварцяного хороша і дуже незручна команда для всіх. Ми вивчали суперника, але не можемо вплинути на те, що не реалізовуємо гольові ситуації. Ми не реалізували дуже багато моментів, і не тільки в цьому матчі. Якісь негідники чаклують проти нас, і я не жартую. Я кажу це на повному серйозі. Просто щось заважає, і не тільки майстерність. Вчора Динамо створило три моменти і забили три м'ячі - це клас. Гаразд би ми не забили, а так тільки за перші п'ять хвилин Герасим'юк і Фещук мали два моменти, але не забили", - заявив після матчу Грозний в інтерв'ю каналу Футбол 1.

Читайте також: У другий день 11-го туру Прем'єр-ліги команди не забили жодного гола

Нагадаємо, ужгородці мали кілька реальних шансів для взяття воріт, але чудово на останньому рубежі зіграв воротар волинян Віталій Неділько. Грозний зазначив, що після таких матчів на Неділько повинні звернути увагу в збірній України.

Після того, як журналіст перепитав Грозного, натякнувши, що, можливо, він робить такі припущення на емоціях, досвідчений фахівець ще раз підтвердив сказані слова.

"М'яч не йде у ворота. Я знаю, що якісь негідники чаклують - 100 відсотків. Поставте себе на місце тренера. У кожному матчем ми маємо стільки моментів, але м'яч не йде у ворота. У Шацьких, Бурдужана і Фещука немає майстерності? Є. Просто м'яч не йде у ворота. З-за нереалізованих моментів ми втратили два очки у матчі з дуже хорошою командою", - сказав Грозний.

Додамо, що "Говерла" залишається на передостанньому місці турнірної таблиці Прем'єр-ліги з 5 очками в активі.

Раніше повідомлялося, що після розгрому від "Динамо" (0:3) головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич запропонував кільком футболістам залишити лави своєї команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі