Тренер "Говерли" Грозний впевнений, що його команду не виключать з УПЛ

Поділитися
Тренер "Говерли" Грозний впевнений, що його команду не виключать з УПЛ Грозний вважає, що "Говерлу" попросять виступати в чемпіонаті © football.ua
У наступному сезоні, на думку фахівця, можуть зіграти 16 команд.

Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний розповів про можливе виключення "Говерли" з української Прем'єр-ліги, а також формат чемпіонату, який обговорювався на засіданні клубів УПЛ.

"Днями розвинули тезу, що нас з "Волинню" виключать з УПЛ, тому що ми не сплатили весь внесок за роботу суддів. По-перше, нікого не виключать, ось побачите! Самі попросять грати! По-друге, хіба можна платити за працю вперед? Припустимо, якщо будівельники роблять у вас ремонт, то коли ви їм дасте гроші - до чи після?", - наводить слова Грозного "Український футбол".

Також Грозний підкреслив, що варіант, при якому в наступному сезоні чемпіонату України 14 команд зіграють більше, ніж у два кола - не єдиний: "Повертаючись до двох засідань: вирішили, що у першості U-19 буде мінімум п'ять замін (я виступаю за сім), що ніхто не буде обмежувати кількість орендованих, що в наступному сезоні в Прем'єр-лізі змагатимуться 16 команд, хоча є різні версії: багато хто, в тому числі я - за додатковий плей-офф.

Переконаний: ФФУ, громадськість, влада повинні докласти всі зусилля, щоб поточний сезон дограли 14 колективів, а наступний почали на два більше. Як буде насправді, ніхто не знає".

Читайте також: Ультрас "Динамо" пригрозили спалити ФФУ

Нагадаємо, раніше генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що низка клубів Прем'єр-ліги висловила бажання змінити нинішній формат чемпіонату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі