Тренер "Фіорентини" Монтелла вважає, що його команда перевершила "Динамо"

Поділитися
Тренер "Фіорентини" Монтелла вважає, що його команда перевершила "Динамо" Монтелла залишився задоволений своїми підопічними © football.ua
Наставник "фіалок" впевнений, що вся боротьба ще попереду - незважаючи на те, що його команді вдалося досягти досить непоганого результату.

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи між Динамо і Фіорентиною була зафіксована нічия 1:1. Італійці домоглися перспективного в плані подальшої боротьби за вихід у півфінал результату завдяки голу на останніх секундах поєдинку.

Саме тому головний тренер "Фіорентини" Вінченцо Монтелла був задоволений тим, як провели 90 хвилин гри його підопічні.

"Такою грою і такою командою можна пишатися. Результат може бути різним, все трапляється, але як би там не було, враховуючи рівень турніру і ступінь відповідальності, можна тільки подякувати нашій команді за якість гри, яку вона сьогодні продемонструвала. Зокрема, ми можемо бути задоволені нашою грою в атаці", - цитує італійця Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, що Джермейн Ленс відкрив рахунок на 36-й хвилині, однак кияни не зуміли скористався тимчасовим замішанням опонента, і в підсумку, поступово втратили ініціативу зі своїх рук. А під кінець поєдинку притиснулися до воріт, і пропустили вже в доданий арбітром час.

Монтелла при всіх заслугах киян впевнений, що його підопічні повністю переграли суперника.

"Динамо" - сильна, хороша команда. Але сьогодні "Фіорентина" була на більш високому рівні. Звичайно, в нашому протистоянні з киянами ще нічого не вирішено. Тим більше, що "Динамо" вже показала здатність розвиватися і додавати відповідальних іграх", - уклав Монтелла.

у Відповідь матч відбудеться 23 квітня у Флоренції. Для виходу в 1/2 фіналу "Динамо" необхідно обов'язково забивати гол і не пропустити в свої ворота. Киян влаштує нічия 2:2, 3:3 і т. д., а також перемога з будь-яким рахунком.

Ще один представник України в 1/4 фіналу Ліги Європи "Дніпро" зіграв на виїзді 0:0 з "Брюгге". За такого результату, у дніпрян більше шансів на вихід у півфінал, ніж у киян.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі