Тренер "Дніпра" Іванов не буде спілкуватися з Маркевичем під час матчу з "Аяксом"

Поділитися
Тренер "Дніпра" Іванов не буде спілкуватися з Маркевичем під час матчу з "Аяксом" Олександр Іванов буде керувати діями "Дніпра" в Амстердамі © ФК Днепр
В Амстердам, де відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, "Дніпро" вирушив без хворого Мирона Маркевича. Функції керівника команди буде виконувати один з асистентів.

Замість хворого Мирона Маркевича грою "Дніпра" у виїзному матчі 1/8 фіналу Ліги Європи буде керувати його асистент Олександр Іванов.

За словами тренера, майже на сто відсотків визначено склад на матч, в якому дніпрян влаштує і нічия.

"Вранці було прийнято рішення нашими лікарями, що Мирону Богдановичу краще на гру не летіти. По телефону під час гри спілкуватися не будемо. Практично все, за винятком кількох моментів, склад на завтра вже готовий. Просто скажу завтра вранці про те, хто і як виглядав на тренуванні. У нас кілька тренерів. Так що колегіальним чином будемо вирішувати, як виходити з тієї чи іншої ситуації", - вважає Іванов, який працював з Маркевичем ще у складі "Металіста", - розповів Іванов перед матчем.

Нагадаємо, що матч відбудеться 19 березня в Амстердамі. "Дніпро" не зможе розраховувати у грі на трьох футболістів основного складу - Руслана Ротаня, Романа Зозулю та Артема Федецького. Втім, всі вони вирушили з командою у Амстердам - щоб підтримати грають партнерів морально.

В іншому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи за участю української команди київське "Динамо" зіграє на домашньому стадіоні проти англійського "Евертона".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі