Тренер "Чорноморця" продовжить кар'єру в Азербайджані

Поділитися
Тренер "Чорноморця" продовжить кар'єру в Азербайджані Романа Григорчука чекають в "Габалі" © football.ua
Роман Григорчук за останні роки став одним з найбільш затребуваних фахівців з України. Тепер його хочуть бачити в одному з провідних клубів Азербайджану.

Один з найперспективніших українських тренерів Роман Григорчук може покинути одеський "Чорноморець" в зимове міжсезоння. У його послугах зацікавлена азербайджанська "Габала", яку нещодавно тренував колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін.

14 грудня Григорчук відвідав матч "Габали" з "Карабахом". Очікується, що контакт з українським тренером підпишуть на півтора року.

Інформацію про те, що український фахівець очолить команду з Азербайджану, підтвердив і віце-президент клубу Фаріз Наджафов.

"Переговори поки тривають. Поки є деякі не обговорені моменти. Швидше за все, саме він і очолить команду. Григорчук вже ознайомився з усіма умовами, йому сподобалося", - цитує керівника azerisport.com.

Раніше Григорчук повідомляв про фінансові складнощі в "Чорноморці", а ще влітку в пресі з'являлася інформація про те, що в послугах тренера України зацікавлений ряд російських клубів.

Додамо, що з ім'ям Григорчука пов'язані останні успіхи одеського футболу в сезоні-2013/14 одесити вперше в історії вийшли в плей-офф Ліги Європи, а також досить тривалий період часу перебували в числі претендентів на призові місця чемпіонату Прем'єр-ліги.

Примітно, що Григорчук почав свою тренерську кар'єру закордоном - в Латвії, де йому 35 років був довірений кермо місцевого "Динабурга". Потім він продовжив тренувати "Вентспілс". Успіхи в Прибалтиці змусили українські клуби звернути увагу на перспективного специлиста і в 2009 році він очолив запорізький "Металург".

Читайте також: Тренер донецького "Металурга" не збирається йти у відставку у міжсезоння

Напередодні повідомлялося, що футболістам Чорноморця запропонували знизити зарплату, щоб уникнути фінансових негараздів в команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі