Тренер чемпіонів світу порівняв свою команду із здобиччю мисливців

Поділитися
Тренер чемпіонів світу порівняв свою команду із здобиччю мисливців Поки збірна Німеччини не дає приводів для радості своїм уболівальникам © tacopshq.com
Йоахім Лев не задоволений тим, як збірна Німеччини проводить відбірковий турнір Євро-2016. Схоже, що "похмільний синдром" після перемоги на чемпіонаті світу-2014 у німців трохи затягнувся.

Тренер збірної Німеччини Йоахім Лев порівняв свою команду з здобиччю мисливців після того, як чемпіони світу невдало зіграли у відбірковому турнірі Євро-2016.

Нагадаємо, у другому турі німці поступилися Польщі 0:2 на виїзді.

"Ми вже проходили через подібний етап. Завжди складно пережити це пост-турнірне час. Наша збірна звикла бути мисливцем, а зараз же ми є здобиччю для інших команд".

Відзначимо, що ще до старту відбірного турніру Євро-2016 Німеччина в контрольному поєдинку поступилася Аргентині 2:4. Потім вже у відборі діючі чемпіони світу насилу обіграли Шотландію 2:1, а невдовзі було історична поразка від поляків.

"Наші останні суперники, Шотландія, Польща, грали проти нас з неймовірною мотивацією, однак ми знали, що так і буде, і знаємо, як з цим впоратися", - переконаний Лев.

Додамо, що збірна Німеччини програла вперше за 18 поєдинків, а у відбіркових турнірах зазнала невдачі перший раз починаючи з відбору на Євро-2008.

14 жовтня збірна Німеччини прийме на своєму полі Ірландію, а Польща зіграє з Шотландією.

Раніше повідомлялося, що невдачі на старті кваліфікації Євро-2016 змусили подати у відставку головного тренера збірної Білорусі Георгія Кондратьєва. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі