Трансфери українських клубів: Аруна поїхав у Росію, донецький "Металург" знайшов нападника

Поділитися
Трансфери українських клубів: Аруна поїхав у Росію, донецький "Металург" знайшов нападника Аруна продовжить кар'єру в "Анжі" © fc-anji.ru
Київське "Динамо" віддало нігерійського півзахисника в оренду, а екс-гравець збірної України продовжить кар'єру в об'єднаній команді "Металурга" та "Сталі".

Київське "Динамо" знову відправило Лукмана Аруну в оренду, на цей раз в махачкалінський "Анжі". Орендна угода буде діяти до кінця 2015 року, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Весняну частину сезону 25-річний Аруна провів в оренді в ужгородській "Говерлі", а нині допоможе "Анжі" в російській Прем'єр-лізі, куди махачкалінці пробилися за підсумками минулого сезону. До речі, очолює "Анжі" екс-тренер "Динамо" Юрій Сьомін. "У нього є амбіції і собі, і всім довести, що його десь недооцінили. На цьому ми повинні зіграти, дати йому шанс", - прокоментував перехід гравця Сьомін.

А екс-форвард збірної України Володимир Гоменюк продовжить кар'єру в об'єднаній команді "Металурга" та "Сталі". За інформацією телеканалу "Футбол 1", Гоменюк підійшов головному тренеру команди Володимиру Мазяру. Нагадаємо, минулий сезон 29-річний Гоменюк провів в "Металісті", однак залишив Харків у зв'язку з невиплатою клубом заробітної плати.

Також склад "Металурга" може поповнити досвідчений захисник Андрій Хомін, який раніше виступав у "Говерлі". За словами самого Хоміна, в питанні з переходом залишилися "чисто технічні моменти".

Нагадаємо, "Металург" 19 липня буде відкривати новий чемпіонат Прем'єр-ліги матчем проти "Динамо", а 14 липня кияни розіграть Суперкубок України у зустрічі з "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі