Трансфер захисника "Дніпра" Дугласа в "Штутгарт" зірвався через травму футболіста

Поділитися
Трансфер захисника "Дніпра" Дугласа в "Штутгарт" зірвався через травму футболіста Дуглас залишається в "Дніпрі" © Dynamo.kiev.ua
Бразилець міг стати одноклубником Артема Кравця.

Захисник "Дніпра" Дуглас міг перейти в німецький "Штутгарт" і стати одноклубником Артема Кравця. Однак цей трансфер зірвався через травму футболіста. Про це розповів агент Дугласа Антон Астаф'єв.

"Все йшло до того, що гравець перейде в оренду до літа з правом викупу його контракту. І коли ми домовилися про все і про цифри особистого контракту, "Штутгарт" запросив на медогляд Дугласа. У той час гравець провів відпустку у себе на батьківщині в Бразилії і отримав якимось чином безглузду травму, про яку ми дізналися прямо перед запрошенням на медичний тест.

"Штутгарт" потребував підсилення, так як хоче залишити за собою місце в першій Бундеслізі. Тому вони вирішили, що поки гравець відновиться, то пропустить мінімум 4-5 ігор чемпіонату. Це і збентежило. Ми домовилися, що влітку повернемося до питання щодо його переходу знову. Бундесліга є пріоритетом для Дугласа. Він завжди хотів туди потрапити", - сказав Астаф'єв.

Також агент підтвердив інтерес до бразильця з боку "Бешикташа": "Навіть пропозиція "Бешикташа", яка була краще в плані особистих умов, не вплинула на бажання перейти саме в Бундеслігу. Також був інтерес від "Фіорентини". Відгуки були найкращі щодо гравця. Але зійшлися на тому, що притримаємо цей перехід до літа".

Нагадаємо, з "Дніпра" в "Бешикташ" раніше перейшов Денис Бойко. Голкіпер поки не дебютував у складі нового клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі