Трансфер Ярмоленка в "Вест Гем" потрапив в топ-10 найбезглуздіших літніх переходів

Поділитися
Трансфер Ярмоленка в "Вест Гем" потрапив в топ-10 найбезглуздіших літніх переходів Ярмоленко підписав контракт на чотири роки © twitter.com
За версією знаменитого видання FourFourTwo.

Видання FourFourTwo опублікувало 10 найбезглуздіших трансферів в літнє трансферне вікно 2018 року.

У цей список потрапив український півзахисник Андрій Ярмоленко, який перейшов у "Вест Хем" з дортмундської "Боруссії". Про цей трансфер розповів журналіст FourFourTwo Джон Кребб.

"На момент трансферу все виглядало привабливо. Можливо, цим переходом "Вест Гем" хотів заявити про свої серйозні наміри. Однак, схоже, вони підписали гравця на основі застарілої репутації.

Ярмоленко був видатним гравцем три роки тому, коли він повинен був перейти в великий іспанський, англійський або німецький клуб. Його трансфер в "Боруссію" Дортмунд відбувся занадто пізно, про що свідчать його погані виступи і відхід з клубу.

Найтривожніше, що 28-річний гравець найбільш ефективний на правому фланзі півзахисту, а ця позиція згодом була закрита Феліпе Андерсоном. "Вест Гем" отримав гравця з ім'ям, але, ймовірно, він вже згасаючий гравець" – написав Кребб.

Також в список потрапили трансфери Хав'єра Пасторе з "Роми" в ПСЖ, Джо Харта з "Манчестер Сіті" в "Бернлі", Саломона Рондона з "Вест Бромвіча" в "Ньюкасл", Пауліньо з "Барселони" у "Гуанчжоу Евергранд", Джека Уілшера вільним агентом у "Вест Гем", Адама Траоре з "Мілана" в "Вулверхемптон", Рішарлісона з "Вотфорда" до "Евертон", Леонардо Бонуччі з "Мілана" в "Ювентус", а також "Тоттенхем" в цілому, який не купив взагалі нікого.

Нагадаємо, 11 липня Андрій Ярмоленко залишив дортмундську "Боруссію" і приєднався до "Вест Гема", підписавши 4-річний контракт. Про суму угоди нічого невідомо, але раніше Sky Sports повідомляв про те, що за трансфер футболіста "Вест Гем" заплатить "Боруссії" 17,5 мільйона фунтів.

Раніше повідомлялося про те, що Андрій Ярмоленко включений в символічну збірну новачків англійської Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі