"Тоттенхем" в гольовий перестрілці поступився "Ман Сіті", але пробився в півфінал Ліги чемпіонів

Поділитися
"Тоттенхем" в гольовий перестрілці поступився "Ман Сіті", але пробився в півфінал Ліги чемпіонів У Манчестері було забито сім голів © twitter.com/UEFAcom_ru
Команди видали фантастичний поєдинок.

17 квітня на стадіоні "Етіхад" відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися "Манчестер Сіті" і "Тоттенхем".

Поєдинок в Манчестері почався з п'яти голів за 20 хвилин. Суперники видали забійний старт зустрічі, коли на гол Стерлінга дублем відповів Сон, а на два голи південнокорейця свої результативні удари нанесли Бернарду і знову Стерлінг.

У другому таймі "Сіті" обов'язково потрібно було забивати, що і зробив Агуеро, здорово пробивши у ближньому куті Льоріса.

Коли здавалося, що господарі пройдуть в півфінал, своє слово сказав іспанець Льоренте, стегном після подачі кутового вивівши свою команду в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

"Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" - 4:3 (перший матч - 0:1)

Голи: Стерлінг, 4, 21, Бернарду, 11, Агуеро, 59 - Сон, 7, 10, Льоренте, 73.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Компані, Менді (Сане, 84), Уокер, Лапорт, Сільва (Фернандіньо, 63), Гюндоган, Бернарду Сілва, де Брюйне, Стерлінг, Агуеро.

"Тоттенхем": Льоріс, Алдервейрелд, Роуз (Санчес, 90), Тріпп'єр, Вертонген, Еріксен, Ваньяма, Лукас Моура (Девіс, 82), Сіссоко (Льоренте, 41), Алле, Сон.

Попередження: Сіссоко, Сон, Роуз, Ваньяма.

У півфіналі "Тоттенхем" зіграє з "Аяксом". Перші матчі 1/2 фіналу відбудуться 30 квітня/1 травня, матчі-відповіді - 7/8 травня. Фінал розіграшу головного європейського футбольного клубного турніру відбудеться 1 червня в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано".

"Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" 4:3: ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі