Топ-клуби Євроліги відмовили ФІБА

Поділитися
Топ-клуби Євроліги відмовили ФІБА Євроліга зберегла своїх учасників
"Реал", "Олімпіакос" і компанія залишилися під егідою УЛЄБ і вже дізналися суперників по груповому етапу нового сезону.

Керівники 11 володарів ліцензій А Євроліги ("Реал", "Барселона", "Олімпіакос", "Маккабі" та інші) спільно з президентом Євроліги Жорді Бертомеу направили ФІБА колективну відповідь на запрошення взяти участь у новому елітному європейському клубному турнірі. Клуби відповіли відмовою, зазначивши, що хочуть зберегти за собою право управління турнірами і готові обговорювати будь-які пропозиції колективно і тільки за участю керівництва Євроліги.

Нагадаємо, ФІБА спробувала переманити кращі клуби Євроліги у свій новий турнір, пообіцявши їм збільшення доходів на 50% в порівнянні з прибутком від участі у минулому сезоні Євроліги.

А сьогодні, 9 липня, відбулося жеребкування групового етапу Євроліги. Результати його виглядають наступним чином:

Група А

"Реал" (Іспанія), "Фенербахче" (Туреччина), "Хімки" (Росія), "Црвена Звезда" (Сербія), "Баварія" (Німеччина), "Страсбур" (Франція).

Група В

"Олімпіакос" (Греція), "Анадолу Ефес" (Туреччина), "Басконія" (Іспанія), "Мілан" (Італія), "Цедевіта" (Хорватія), "Лімож" (Франція).

Група С

"Барселона" (Іспанія), "Панатінаїкос" (Греція), "Локомотив-Кубань" (Росія), "Жальгіріс" (Литва), "Каршияка" (Туреччина), "Штельмет" (Польща).

Група D

ЦСКА (Росія), "Маккабі" (Ізраїль), "Унікаха" (Іспанія), "Бамберг" (Німеччина), "Дарушафака" (Туреччина), "Динамо Сассарі" (Італія).

Нагадаємо, українські клуби в цьому сезоні не будуть брати участь ні у Євролізі, ні в Єврокубку. Однак южненський "Хімік" може отримати право зіграти в одному з нових турнірів ФІБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі