Титульний бій українця Постола через коронавірус перенесений з Китаю в США

Поділитися
Титульний бій українця Постола через коронавірус перенесений з Китаю в США Постол може завоювати титули WBC і WBO © BoxingScene
Поєдинок проти Раміреса відбудеться у Америці.

Титульний бій українського боксера Віктора Постола (31-2, 12 КО) проти американця Хосе Раміреса через епідемію коронавыруса перенесений з Китаю до США.

"На жаль, заради нашої безпеки Top Rank і ESPN перенесли бій з Китаю. Поєдинок відбудеться, але в США", - написав Рамірес в своєму інстаграмі.

"Найважливіше - безпека і здоров'я наших бійців і всіх, хто працює над поєдинком. Сподіваємося, незабаром ситуацію вдасться взяти під контроль. З нетерпінням очікуємо, що незабаром знову зможемо проводити бої в Mission Hills Haikou на острові Хайнань", - цитує президента Top Rank Боба Арума офіційний твіттер промоутерської компанії.

Нагадаємо, поєдинок Постола і Раміреса, в якому українець може завоювати титули за версіями WBC і WBO в напівсередній вазі, запланований на 2 лютого. Постол вже володів титулом WBC, але втратив його в бою з Теренсом Кроуфордом.

В останньому своєму поєдинку у квітні Постол впорався з французом Мохамедом Мімуном (21-2, 12 КО), перемігши суперника одноголосним рішенням суддів.

Раніше повідомлялося про те, що наступний бій непереможного українського боксера Шелестюка пройде 31 січня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі