Титульний бій Дерев'янченко – Джейкобс пройде в кінці жовтня в Нью-Йорку

Поділитися
Титульний бій Дерев'янченко – Джейкобс пройде в кінці жовтня в Нью-Йорку Бій пройде 20 або 27 жовтня © BoxingScene
Українець змагатиметься за титул.

Український боксер Сергій Дерев'янченко (12-0, 10 КО) і амерканец Даніел Джейкобс досягли домовленості про проведення бою за вакантний пояс за версією IBF в середній вазі. Орієнтовна дата поєдинку – 20 або 27 жовтня. Поєдинок буде показаний по каналу HBO, який має ексклюзивні права на показ боїв за участю Джейкобса. Він пройде в Нью-Йорку на одній з двох головних арен міста – "Медісон Сквер Гарден" або "Барклейз Центр".

Нагадаємо, IBF позбавила пояса чемпіона світу в середній вазі за версією WBC, WBA і IBO Геннадія Головкіна (38-0-1, 34 КО). Казахстанець повинен був провести захист проти Дерев'янченка, але всіляко уникав поєдинку.

32-річний Сергій Дерев'янченко у даний момент займає перше місце в рейтингу IBF, а Джейкобс знаходиться на третій позиції. Українець виграв всі 12 боїв у своїй кар'єрі, 10 з яких закінчилися нокаутом.

Американець має набагато більший досвід на професійному рингу, провівши вже 36 поєдинків (34 перемоги і 2 поразки), маючи на своєму рахунку 29 нокаутів.

Зазначимо, що Дерев'янченко і Джейкобс не тільки мають спільних радників Ела Хеймона і Кіта Коннолі, але і одного тренера – Андре Розіра, який вже заявив, що буде готувати до цього бою американця.

Раніше стало відомо про те, що український боксер Гвоздик проведе бій за титул чемпіона світу 3 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі