Тимощук продовжить працювати в "Зеніті" без Манчіні

Поділитися
Тимощук продовжить працювати в "Зеніті" без Манчіні Тимощук увійшов у тренерський штаб Семака в "Зеніті" © Р-Спорт
Український наставник залишається в Росії.

Українець Анатолій Тимощук продовжить роботу в тренерському штабі пітерського "Зеніту" тепер вже під керівництвом нового головного тренера Сергія Семака. Російський фахівець вчора, 15 червня, назвав імена своїх помічників, повідомляє офіційний сайт російського клубу. До їх числа увійшов і українець, який працював у команді з 2017 року спочатку в тренерському штабі Мірчі Луческу, а потім - Роберто Манчіні.

Анатолій Тимощук виступав за луцьку "Волинь", донецький "Шахтар", пітерський "Зеніт" і мюнхенську "Баварію", а останньою командою ветерана перед завершенням кар'єри був казахстанський "Кайрат". У складі збірної України футболіст провів 144 матчі і забив 4 голи.

За "Зеніт" Тимощук грав з 2007 по 2009 і з 2013 по 2015, у складі якого виграв Кубок УЄФА і Суперкубок Європи. Також з "Баварією" українець став володарем кубка Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що в минулому сезоні "Зеніт" посів п'яте місце в російській Прем'єр-лізі.

Раніше повідомлялося, що міська рада Луцька не набрала достатню кількість голосів для того, щоб позбавити Тимощука звання почесного громадянина міста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі