Тимощук хотів би зіграти в Лізі Європи проти "Дніпра"

Поділитися
Тимощук хотів би зіграти в Лізі Європи проти "Дніпра" Тимощук - капітан "Кайрата" © azattyq.org
Український півзахисник розповів про плани "Кайрата" в єврокубках.

Анатолій Тимощук, який в це міжсезоння став гравцем алматинського "Кайрата", в першу чергу хотів би успішно виступити в Лізі Європи і зіграти там проти одного з українських клубів.

"Плани "Кайрата" на сезон - потрапити до груповогу турніру Ліги Європи. На даному етапі розвитку команди це вже буде велике досягнення. Вболівальники тут ще голодні до єврокубків, - сказав Тимощук в інтерв'ю prosport.tsn.ua - Вони розуміють, що таке для "Кайрата", команди з Казахстану, грати відбіркові матчі. І переграти "Црвену Звєзду" - хто б що не говорив, але це хороша команда. Президент "Кайрата" розуміє, що зараз від команди, яка будується, від молодої команди чекати високих досягнень в єврокубках дуже важко. Але він прагне йти до цього".

Тимощук підкреслив, що в єврокубках хотів би зіграти проти будь-якої української команди, але перевагу все ж віддав "Дніпру": "В першу чергу хотів би зіграти проти тієї команди, в якій у мене найбільше друзів або гравців збірної - "Дніпра". Тим більше, що це фіналіст останнього розіграшу Ліги Європи. На жаль, тільки фіналіст. А взагалі, мені було б цікаво зіграти з будь-якою командою з моєї країни. Звичайно, в груповому етапі Ліги Європи", - підсумував Тимощук.

Відзначимо, що "Кайрат" вже практично забезпечив собі вихід у третій раунд кваліфікації Ліги Європи. У першому матчі другого відбіркового раунду казахстанський клуб впевнено переграв вірменський "Алашкерт" - 3:0. Повторна гра пройде сьогодні, 23 липня, в Єревані.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі