Тільки 17 членів ФФУ офіційно підтвердили відмову від зміни керівництва

Поділитися
Федерація футболу України (ФФУ) отримала 17 офіційних відмов від ініціативи проведення дострокового засідання, на якому можливий розгляд питання про переобрання керівництва ФФУ з необхідних 38, повідомив перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.

"Сьогодні у нас є 17 колективних звернень із 38, в яких вони заявляють про припинення своєї діяльності з підготовки позачергового конгресу", - сказав він.

За його словами, загалом 21 колективний член Федерації повідомив про подібні наміри, проте не оформив їх належним чином.

Бандурко також повідомив, що ФФУ проінформує про наявні у неї звернення ФІФА.

Як повідомлялося, низка колективних членів ФФУ ініціювали проведення позачергового конгресу для розгляду питання про зміну керівництва Федерації.

Нагадаємо, що наприкінці січня ФІФА та УЄФА пригрозили Україні жорсткими санкціями, якщо влада буде продовжувати втручатися у справи Федерації футболу (ФФУ). А УЄФА почала розглядати питання проведення Євро-2012 у Німеччині замість України.

Довго вмовляти українську владу не довелося, і виконком ФФУ відкликав вимогу 3/4 колективних членів про скликання позачергового конгресу, на якому планувалося розглянути питання відставки глави ФФУ Григорія Суркіса.

Колективні члени ФФУ повинні були до 16 лютого надіслати протоколи уповноважених керівних органів (виконкомів, рад тощо), що підтверджують їхню згоду не піднімати питання про вибори керівництва ФФУ до закінчення терміну повноважень у 2012 році.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі