Тейшейра заявив, що "Шахтар" не відпустив його у "Ліверпуль"

Поділитися
Тейшейра заявив, що "Шахтар" не відпустив його у "Ліверпуль" Тейшейра хоче піти в "Ліверпуль" © ФК Шахтер
Англійський клуб робив офіційну пропозицію в розмірі 32 мільйонів євро, але вона була відхилена.

Півзахисник "Шахтаря" Алекс Тейшейра заявив, що "Шахтар" не відпустив його у "Ліверпуль" у зимове міжсезоння.

"Була одна офіційна пропозиція від "Ліверпуля", 32 мільйони євро, але вона була відхилена. Не знаю, чому. Це була відмінна пропозиція. Але головний тренер і президент клубу відмовилися мене відпускати. Так що зараз я просто чекаю, намагаюся проявити терпіння. Мій агент робить все можливе, щоб цей перехід відбувся", - сказав Тейшейра в інтерв'ю Anfield HQ.

"Ліверпуль" - це великий клуб, в якому грало багато класних футболістів. Для мене було б честю надіти футболку "Ліверпуля". Я хочу перейти в цей клуб, але рішення за президентом "Шахтаря". Мені залишається тільки сподіватися", - підкреслив бразилець.

Відзначимо, що раніше Мірча Луческу заявив, що вартість Тейшейри - 50 мільйонів євро. Як повідомляє Sky Sports, перехід Тейшейри не відбудеться, оскільки "гірники" вимагали за одного зі своїх лідерів 46 мільйонів євро.

Нагадаємо, в поточному сезоні Тейшейра забив 22 голи в 15 матчах чемпіонату України і є одним з претендентів на "Золоту бутсу" кращого бомбардира європейських чемпіонатів. Раніше повідомлялося, що інтерес до бразильця також проявляє "Челсі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі