Тейшейра прийняв рішення про перехід в "Цзянсу Сунін" дуже швидко

Поділитися
Тейшейра прийняв рішення про перехід в "Цзянсу Сунін" дуже швидко Тейшейра підписав контракт на 4 роки © weibo.com/suningfc
Екс-півзахисник "Шахтаря" усвідомлює, що його шанси потрапити в збірну Бразилії погіршилися.

Алекс Тейшейра розповів подробиці свого трансферу в китайський "Цзянсу Сунін". Бразильський півзахисник підписав контракт на чотири роки і, за неофіційною інформацією, буде заробляти від 10 до 12 мільйонів євро на рік.

"Все сталося дуже швидко. Я був в аеропорту, відправлявся в розташування "гірників". І тут зателефонував мій агент. Сказав, що "Шахтарю" прийшла пропозиція на 50 мільйонів. Я відразу задумався, чи буде це добре для мене, сім'ї, клубу, і прийняв відповідне рішення. Насправді я міг навіть не приїжджати на збори в Іспанію, але захотів зустрітися з тими людьми, яких дуже люблю і які люблять мене. Приїхав попрощатися по-людськи.

Незважаючи на те, що все відбулося так швидко, я не скажу, що це було дуже легко. Мені просто потрібно було швидко відповісти. Найбільше я радився з дружиною. Вона мене підтримала", - сказав Тейшейра.

Також бразилець розповів, чому вирішив перейти в "Цзянсу Сунін", а не один з європейських клубів: "Всі завжди знали, що я хочу залишитися в Європі і перейти в клуб англійської чемпіонату. Але, на жаль, всі пропозиції від них були якимись "легковажними" і нічого конкретного в собі не несли. Зараз я отримав серйозну пропозицію з Китаю. Звичайно, я туди їду. На даному етапі збірна Бразилії відсунеться від мене трохи далі. Але подивимося, що станеться в майбутньому!".

Бразилець подякував "Шахтарю" і уболівальникам клубу, а також заявив, що буде пам'ятати, як заповнювався домашній стадіон "гірників".

Читайте також: Луческу підтвердив трансфер Тейшейри в китайський клуб

Нагадаємо, трансфер Тейшейри став рекордним в історії "Шахтаря", українського чемпіонату, китайської ліги, а також поточного зимового міжсезоння. Китайський клуб заплатив за півзахисника 50 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі