Тенісистка Світоліна видала найкращий старт року в кар'єрі

Відео
Поділитися
Тенісистка Світоліна видала найкращий старт року в кар'єрі Еліна Світоліна зіграє в чвертьфіналі турніру в Брісбені © womenstennisblog.com
Перша ракетка України вийшла в 1/4 фіналу престижного турніру в австралійському Брісбені. Тепер її чекає нелегка зустріч з німкенею Кербер.

Українка Еліна Світоліна обіграла хорватську тенісистку Айлу Томлянович і вийшла у третє коло турніру серії WTA Premier в австралійському Брісбені.

За вихід у півфінал українка посперечається з німкенею Ангелик Кербер, яка має на змаганнях третій номер посіву. На сьогоднішній день Світоліна тричі зустрічалася з опоненткою, але лише одного разу обіграла її - це сталося на турнірі в китайському Ухані в жовтні минулого року. Цікаво, що одного разу німецька тенісистка обіграла українку на першому для неї турнірі серії Великого шолома - у Мельбурні на Australian Open-2013.

Друга поспіль перемога в році дозволила Світоліної оформити кращий старт у кар'єрі. Нагадаємо, що в 2013-му українка програла у другому раунді на турнірі в Шеньчжені (Китай) а рік тому - в Брісбені їй вдалося пройти лише перше коло.

Відрадно, що вдало в 2015-му році стартував і Олександр Долгополов, який є кращим у чоловічому українському рейтингу. На старті турніру в Брісбені він виграв у Карлоса Берлока з Аргентини 6:2, 6:3.

Читайте також: Світоліна стала четвертою українською тенісисткою, яка увійшла в топ-30 рейтингу WTA

В кінці листопада стало відомо, що американка Серена Вільямс утретє поспіль визнана кращою тенісисткою року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі