Тенісистка Козлова виявилася кращою серед українок на турнірах в Австралії

Поділитися
Тенісистка Козлова виявилася кращою серед українок на турнірах в Австралії Катерина Козлова виграла у дослідної Кірстен Фліпкенс © frontzmin.ua
Українська тенісистка виграла у дослідної бельгійки Кірстен Фліпкенс на турнірі в австралійському Хобарті.

20-річна українка Катерина Козлова успішно пройшла перше коло турніру WTA International в австралійському Хобарті. На старті змагань Козлова впоралася з досвідченою бельгійкою Кірстен Фліпкенс 4:6, 6:3, 6:4. Гра тривала 2 години 23 хвилини.

Таким чином, уродженка Миколаєва виявилася єдиною з трьох представниць України, якій вдалося подолати перше коло на турнірах WTA на нинішньому тижні. Ні Еліні Світоліній, ні Лесі Цуренко, які грали в Сіднеї, не вдалося порадувати своїх вболівальників.

Наступна суперниця українки, яка займає 138-е місце в світовому рейтингу, визначиться в матчі між Моною Бартель з Німеччини (7-й номер посіву на турнірі) і Медісон Бренгл з США. Примітно, що Козлова пробилася в основну сітку турніру через кваліфікацію. Так що її перемога - ще більш значуща.

Відзначимо, що раніше Козлової лише тричі вдавалося проходити перше коло на турнірах під егідою WTA. В інших випадках вона грала в основному на змаганнях ITF, а на більш високому рівні зупинялася на стадії кваліфікації, так і не доходив до основної сітки.

12 січня стало відомо, що Світоліна і сестри Кіченок встановили нові рекорди у рейтингу WTA. Еліна Світоліна опинилася на 26-му місці в одиночному розряді, Людмила Кіченок - 62-ї, а її сестра Надя - 85-й у парному рейтингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі