Тенісистка Бондаренко здобула першу після повернення перемогу на турнірах WTA Premier

Поділитися
Тенісистка Бондаренко здобула першу після повернення перемогу на турнірах WTA Premier Катерина Бондаренко перемогла на турнірі в Чарльстоні © frontzmin.ua
Два роки коли-то найкраща в Україні тенісистка пропустила через народження дитини. Тепер вона поступово повертає втрачені позиції.

Українська тенісистка Катерина Бондаренко успішно стартувала на турнірі WTA Premier в американському Чарльстоні, здобувши перемогу над 45-ю ракеткою світу Елісон Ріске із США 6:4, 4:6, 6:1. Це перша перемога Бондаренко в основній сітці турніру WTA Premier після повернення на корт.

Наступною суперницею 28-річної українки стане ще одна представниця США, сьома сіяна Медісон Кіс.

Нагадаємо, що Катерина Бондаренко прийняла рішення про повернення у великий теніс після дворічної перерви, пов'язаної з народженням дитини. За свою відсутність вона покинула світовий рейтинг, однак поступово повертається на колишні позиції. Так, згідно з новою версією табелі про ранги Бондаренко займає 161-е місце. У нинішньому сезоні вона здобула 10 перемог у 17 матчах. Втім, в основному це були кваліфікаційні змагання або турніри ITF.

Раніше в її активі було одна перемога на турнірах WTA. Найвищою позицією у світовому рейтингу для Катерини Бондаренко стала 29-е місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі