Темношкірий футболіст, забивши гол, зобразив мавпу на знак протесту проти расизму

Поділитися
Темношкірий футболіст, забивши гол, зобразив мавпу на знак протесту проти расизму Кабаселе виклав у соцмережі фото з мавпою © Instagram
Гравець бельгійського "Генка" активно веде боротьбу проти образ на расовому грунті.

Бельгієць конголезького походження Крістіан Кабаселе, виступаючий в чемпіонаті Бельгії за "Генк", незвичайним чином відсвяткував свій гол у ворота "Стандарту". Кабаселе почав зображати мавпу, таким чином висловлюючи протест проти расизму у світовому футболі.

За тиждень до цього Кабаселе також оригінально відреагував на расистські образи під час матчу чемпіонату Бельгії проти "Кортрейка", в ході якого вболівальники команди-суперника ухали на адресу футболіста. Після тієї гри Кабаселе розмістив в Instagram своє фото поруч з фотографією мавпи, додавши підпис: "Ви ображали мене мавпячим уханням, але де ви бачите схожість?".

24-річний Кабаселе проводить в "Генку" другий сезон. Раніше футболіст грав в інших бельгійських клубах, а також у болгарському "Лудогорці".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі