Тайсон відмовився від збірної України на користь Бразилії

Поділитися
Тайсон відмовився від збірної України на користь Бразилії Тайсон не отримає український паспорт © ФК Шахтер
Півзахисник "Шахтаря" підтвердив, що не буде виступати за українську національну збірну.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон отримав запрошення в національну збірну Бразилії на матчі відбору ЧС-2018 проти Еквадору і Колумбії, після чого прийняв рішення відмовитися від пропозиції Федерації футболу України змінити громадянство.

Про це повідомив сам футболіст у коментарі телеканалу "Футбол 1":

"Я не можу не прийняти пропозицію Бразилії. Це моя батьківщина. Це мрія будь-якого бразильця - захищати рідні кольори. Відчуваю себе неймовірно щасливим і буду працювати на максимумі, щоб показати, який я гравець. Поєдинки з Еквадором і Колумбією - матчі всього мого життя".

"Вдячний уболівальникам України, адже сильно люблю цю країну. Також хочу подякувати Андрію Шевченку та Євгену Краснікову, які розглядали мене як футболіста збірної України. Рік тому я дуже хотів грати в цій команді і поїхати на чемпіонат Європи. На жаль, ніхто до мене не звернувся, ніхто мене не покликав. Завжди буду вболівати за Україну. Це країна, в якій я живу, яку люблю всім серцем і буду любити завжди".

Тайсон виступає в чемпіонаті України вже більше п'яти років, тому мав право отримати українське громадянство. Раніше повідомлялося, що тренерський штаб збірної України розглядає кандидатури ще двох бразильців - нападника "Динамо" Жуніора Мораєса і півзахисника "Шахтаря" Марлоса.

Варто відзначити, що для збірної України подібна практика не є новою. У минулому за команду виступав півзахисник Едмар, який відмовився від бразильського громадянства.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі