Тайсон, Марлос та Мораєс мають право на українське громадянство - Красніков

Поділитися
Тайсон, Марлос та Мораєс мають право на українське громадянство - Красніков Мораєс і ще два бразильця можуть стати українцями © ФК Динамо
Бразильці зможуть претендувати на виступи у збірній України.

Спортивний директор збірних України Євген Красніков підтримав ідею натуралізації трьох легіонерів - півзахисників донецького "Шахтаря" Марлоса і Тайсона, а також форварда київського "Динамо" Жуніора Мораєса.

"Я повністю це підтримую. Зараз для посилення збірної всі засоби хороші. Звичайно, основне завдання - це виростити своїх футболістів, але ніхто чекати не хоче, вболівальники вимагають результату. Тому потрібно довіряти своїм, але використовувати можливі засоби для підсилення збірної", - сказав Красніков.

"Я маю на увазі і Тайсона і Марлоса, і Мораєса, який у "Динамо" дуже здорово виглядає. Вони мають законне право отримати громадянство України, більше 5 років прожили в країні".

За інформацією "Профутбол", саме Євген Красніков повинен зайнятися питанням натуралізації футболістів.

Нагадаємо, раніше ідею залучення іноземців в національну команду підтримав голова Комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі