Тайсон хоче покинути "Шахтар" заради чемпіонату Англії

Поділитися
Тайсон хоче покинути "Шахтар" заради чемпіонату Англії Тайсон хоче перейти в топ-чемпіонат © ФК Шахтер
Один з лідерів донецького клубу зізнався, що бажає змінити команду.

Півзахисник "Шахтаря" Тайсон заявив, що хоче покинути клуб і спробувати свої сили на більш високому рівні. Пріоритетом для бразильця є англійська Прем'єр-ліга.

"Я вже шість років в Україні, в "Металісті" і "Шахтарі". Настав час зробити великий крок вперед. Я завжди мріяв грати в англійській лізі. Піти буде непросто, але я відчуваю, що клуб мене зрозуміє і підтримає. Я майже поїхав в "Челсі", але перехід зірвався через ліміт на іноземців. Я продовжую працювати, клуби спостерігають за мною. Потрібно добре виступити в Лізі Європи і подивитися, що буде далі", - сказав 28-річний бразилець.

"Пропозиції про перехід? Вони завжди надходять. Мій агент говорив, що був інтерес від "Атлетіко" і "Бенфіки". У мене є два роки за контрактом. Я хочу виграти чемпіонат України і Кубок, а також добре виступити в Лізі Європи. Я не можу скаржитися на клуб. Він піклується про все. Виконує всі зобов'язання. Завжди платить вчасно. Насправді, я дуже вдячний за все".

Тайсон виступає за "Шахтар" з 2013 року. У поточному сезоні Прем'єр-ліги на рахунку плеймейкера п'ять голів і чотири результативні передачі.

Читайте також: "Шахтар" здобув виїзну перемогу над "Брагою"

Нагадаємо, минулої зими до переїзду в Англії був близький кращий бомбардир "Шахтаря" Алекс Тейшейра, але в підсумку бразилець зробив вибір на користь китайського "Цзянсу Сунін".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі