Тассотті підтвердив, що отримав пропозицію увійти до тренерського штабу збірної України

Поділитися
Тассотті підтвердив, що отримав пропозицію увійти до тренерського штабу збірної України Тассотті вже покинув "Мілан" © AC Milan
Попрацювати з "жовто-синіми" запропонував італійському тренеру Андрій Шевченко.

Мауро Тассотті підтвердив інформацію про те, що отримав пропозицію увійти до тренерського штабу збірної України і стати асистентом Андрія Шевченка.

"Зізнаюся чесно, коли я розірвав контракт з "Міланом", то був трохи засмучений. Але рано чи пізно цей момент повинен був настати. Я шукав роботу, щоб бути більш корисним.

Мене покликав Андрій Шевченко, і я відчуваю себе потрібним. Ось чому я схиляюся до варіанту з Києвом, навіть якщо я на даний момент поки ще нічого не підписав з Федерацією футболу України. 15 липня відбудеться оперативна нарада, і якщо все буде добре, то мене офіційно затвердять на новій посаді. Звичайно ж, цікаво працювати в команді, яка ставить перед собою мету потрапити на чемпіонат світу", - сказав Тассотті в інтерв'ю Goal.com.

Нагадаємо, також для роботи у збірній України буде залучений Андреа Малдера, який відповідав в "Мілані" за аналіз даних.

Раніше стало відомо, що Шевченко з імовірністю в 99% стане новим головним тренером збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі