Тассотті і Ріанчо увійшли в тренерський штаб збірної України, Маркевич працюватиме у ФФУ

Поділитися
Тассотті і Ріанчо увійшли в тренерський штаб збірної України, Маркевич працюватиме у ФФУ Ріанчо продовжить кар'єру в Україні © facebook.com
Допомагати Андрію Шевченку будуть італійці і іспанець, а екс-тренер "Дніпра" став головою Комітету національних збірних.

Офіційний сайт ФФУ повідомив про те, хто буде допомагати Андрію Шевченку у національній збірній України. Як і очікувалося, в тренерський штаб Шевченка увійдуть італійці Мауро Тассотті, Андреа Мальдера, а також іспанець Рауль Ріанчо.

Тассотті з 1997 по 2001 роки працював з молодіжним складом "Мілана", а з 2001 був асистентом всіх тренерів "россо-нері". Мальдера також працював в "Мілані", де відповідав за аналіз даних.

Що стосується Ріанчо, то іспанський фахівець добре знайомий українським любителям футболу. 56-річний тренер з фізпідготовки з лютого 2014 року по травень 2016 року працював у київському "Динамо": спочатку асистентом Олега Блохіна, а потім - Сергія Реброва. Після закінчення попереднього сезону Ріанчо покинув клуб.

Крім того, Виконком ФФУ затвердив Мирона Маркевича на посаді голови Комітету національних збірних. На цій посаді він змінив президента ФФУ Андрія Павелка. Рішення про призначення Маркевича було прийнято одноголосно.

Читайте також: Екс-тренер "Динамо" Ріанчо може увійти в тренерський штаб збірної України

Нагадаємо, Андрій Шевченко змінив на посту головного тренера збірної України Михайла Фоменка, який пішов у відставку після провалу команди на Євро-2016.

Контракт з Шевченком, а також з його тренерським штабом укладено за схемою "2+2" - на два роки з можливістю продовження ще на два.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі