"Такого більше не буде!" - офіційна заява "Динамо"

Поділитися
"Такого більше не буде!" - офіційна заява "Динамо" Зламані ворота на "Олімпійському" © sport.bigmir.net
Київський клуб змушений вжити заходів, які зроблять вхід на стадіон менш комфортним.

"Динамо" звернулося до вболівальників у зв'язку iз заворушеннями, що відбулися під час матчу "Динамо" - "Шахтар". Заява була опублікована на офіційному сайті клубу.

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) безмежно вдячний своїм уболівальникам за величезну підтримку, яку ми відчували впродовж усього сезону, й без якої повернення команди на провідні позиції в чемпіонаті Україні та успішні матчі в Лізі Європи були б неможливими. Золоті чемпіонські медалі та Кубок України ми здобули разом із вами, наші щирі прихильники.

На жаль, те, що сталося наприкінці фінального матчу на Кубок України, може поставити під загрозу все, що було здобуто нами ціною довгих років нелегкої праці. Масове вибігання глядачів на поле "Олімпійського" могло мати непередбачувані наслідки, хоча наслідки все одно будуть. Групою безвідповідальних осіб, приклад із яких, як це не прикро визнавати, взяли багато сотень присутніх на стадіоні, було завдано величезного, якщо не сказати непоправного удару по авторитету українського футболу, який було так високо піднято під час проведення в нашій країні Євро-2012.

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) в особі його президента та всіх відповідальних працівників, гравці команди та тренерський склад завжди з радістю йшли на контакт із уболівальниками. Ми ніколи не ставили за мету заробити на наших глядачах – ціни на більшість категорій квитків та абонементів є зараз відверто символічними. Клуб разом із НСК "Олімпійський" зробив так, аби глядачі, які йдуть на стадіон, мали максимум комфорту та мінімум проблем.

Цією довірою скористалися кілька десятків безвідповідальних осіб, з вини яких трибуни стадіону в останніх матчах більше нагадували арену бойових навчань, аніж місце відпочинку шанувальників футболу. Далі так тривати не може. Або футбол на "Олімпійському" буде проходити згідно з усіма цивілізованими нормами, або цього футболу там не буде взагалі. Чи можемо ми це припустити? Чи дозволимо групі футбольних вандалів зруйнувати наш футбол, у становлення та розвиток якого вкладені праця й натхнення багатьох поколінь?

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) відповідально заявляє – такого більше не буде. У новому сезоні на "Олімпійському" буде наведено лад і наш головний стадіон знову стане привабливим, і – не лише для учасників всеукраїнських змагань. Заради цього ми будемо вимушені вжити заходів, які зроблять прохід на стадіон менш комфортним. Так буде доти, доки ми спільними зусиллями не покінчимо з ганебними явищами, які ледь не зіпсували фінальний матч поточного сезону.

Сподіваємося на ваше розуміння та вашу підтримку".

Читайте також: Україна втратила дві позиції в рейтингу ФІФА

Нагадаємо, що вчора відразу після закінчення матчу "Динамо" - "Шахтар" вболівальники вибігли на поле, зламали ворота і зрізали сітку. Зазначимо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс в коментарі офіційному сайту "біло-синіх" сказав, що зрозуміти уболівальників можна: "Загострення було настільке велике, що вболівальники не дотримали емоцій і вибігли на поле. Думаю, їм можна це пробачити. Але надалі на міжнародних матчах, якщо ми хочемо грати не при порожніх трибунах, цього робити не можна ".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі