Світовий рекордсмен Фелпс через проблеми із законом відклав своє повернення у спорт

Поділитися
Світовий рекордсмен Фелпс через проблеми із законом відклав своє повернення у спорт Фелпс засуджений за водіння в нетверезому вигляді
Після Олімпіади в Лондоні, де плавець став найтитулованішим олімпійцем в історії, він прийняв рішення завершити кар'єру. Однак незабаром американець оголосив про повернення.

Восемнадцатікратний олімпійський чемпіон Майкл Фелпс не візьме участі в чемпіонат світу-2015, який відбудеться 24 липня - 9 серпня в російській Казані.

Як інформує El Mundo, 29-річний спортсмен засуджений на рік умовно за водіння в нетверезому вигляді. Плавцеві також був призначений випробувальний термін на 18 місяців. Фелпс заарештований 30 вересня і звинувачений у перевищенні швидкості, перетин подвійної суцільної осьової.

Нагадаємо, раніше виконавчий директор Федерації плавання США Чак Вилгус сказав, що Фелпс може взяти участь у турнірі. Він додав, що пропозицію про включення спортсмена в збірну буде розглянута директором національної команди Френком Бушем.

Читайте також: У Бразилії стартував продаж квитків на Олімпіаду-2016

Майкл Фелпс брав участь у чотирьох Олімпіадах, починаючи з 2000 року, коли йому було всього 15. Втім, свої нагороди талановитий плавець почав кувати вже в Афінах - там він став шестиразовим олімпійським чемпіоном, додавши в свій актив ще дві бронзи. Самої тріумфальної стала для нього Олімпіада в 2008 році. У Пекіні американець виграв всі вісім дистанцій, на яких змагався. І, нарешті, в Лондоні Фелпсу вдалося побити багаторічний рекорд радянської гімнастки Лариси Латиніної, яка завоювала за свою кар'єру в спортивній гімнастиці 18 олімпійських медалей.

Також Фелпс раніше є володарем 7 світових рекордів, а всього на його рахунку - 37 досягнень.

Після Ігор-2012 найтитулованіший олімпієць в історії захопився гольфом і брав участь в різних турнірах з цього виду спорту. Навесні 2013 року Фелпс спростував чутки про своє повернення, зазначивши, що в плаванні він досяг всього, що планував.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі