Світоліна заради Підсумкового турніру може вирушити на змагання до Москви

Поділитися
Світоліна заради Підсумкового турніру може вирушити на змагання до Москви Світоліна може поїхати на турнір в Росію © btu.org.ua
Українка потрапила у непросту ситуацію з добором очок.

П'ята ракетка світу Еліна Світоліна з 3850 очками в Чемпіонській гонці все ще бореться за можливість зіграти на заключних змаганнях сезону – Підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі.

При цьому конкуренцію на три вільних місця українці становлять ще шість тенісисток: Слоун Стівенс (3943 очки), Кароліна Плішкова (3720 очок), Кікі Бертенс (3710 очок), Аріна Соболенко (3050 очок), Юлія Гергес (2775 очок) і Анастасія Севастова (2625 очок).

На останніх двох турнірах – в Ухані і Пекіні – Світоліна зачохлила ракетку в першому ж колі і не змогла набрати необхідні очки, щоб забезпечити собі поїздку в Сінгапур.

Тепер же на українку чекає виступ у Гонконгу на наступному тижні, але навіть титул на майбутніх змаганнях не гарантує їй участь у WTA Finals.

Таким чином, не виключено, що Світоліній доведеться запитувати "wild card" на Кубок Кремля в Москві.

Зазначимо, що за перемогу в Гонконзі тенісистка отримає 280 рейтингових пунктів, а в Москві – 470.

На торішньому Підсумковому турнірі Світоліна не зуміла вийти з групи, програвши Возняцкі і Гарсії, а також обігравши Сімону Халеп.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Світоліна зуміла пробитися у чвертьфінал Відкритого чемпіонату Австралії, а також виграла турніри в Брісбені, Дубаї і в Римі.

Раніше повідомлялося про те, що Еліна Світоліна припинила співпрацю з тренером.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі