Світоліна повторила досягнення Олени Бондаренко семирічної давності

Поділитися
Світоліна повторила досягнення Олени Бондаренко семирічної давності Еліна Світоліна займає 19-е місце в рейтингу WTA © frontzmin.ua
20-річна тенісистка з України може розраховувати на потрапляння в топ-10 вже найближчим часом, вважають фахівці.

У новому рейтингу WTA перша ракетка України Еліна Світоліна вперше в кар'єрі увійшла до числа 20-ти найсильніших тенісисток планети. Українка піднялася з 21-го на 19-е місце, повторивши тим самим кращий результат в історії українського тенісу, якого в 2008 році досягла Олена Бондаренко.

Додамо, що Бондаренко встановила особистий рекорд у рейтингу у віці 23 років, тоді як Світоліної знадобилося на три роки менше. Судячи з усього, 19-я рядок для 20-річної спортсменки - не межа, і вже через тиждень вона зможе поліпшити свої позиції. Втім, багато що буде залежати від її виступів на турнірі WTA Premier у Римі.

що Світоліна у 2010 році виграла юніорський Роллан Гаррос, а також дійшла до фіналу Вімблдону. В кінці того року вона увійшла в топ-500 світового рейтингу, а найбільшого прогресу досягла в 2013-му, коли фінішувала у топ-40.

Читайте також: Українка Світоліна вперше в кар'єрі виграла турнір WTA на грунті

У першому колі турніру в Римі Світоліна зіграє з досвідченою італійкою Флавієй Пеннеттою.

Побити рекорд України Світоліної не дозволила росіянка Світлана Кузнєцова, яка дійшла до фіналу турніру в Мадриді, тоді як українка припинила свої виступи в Іспанії на стадії другого раунду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі