Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу і вийшла у фінал турніру в Дубаї

Поділитися
Світоліна обіграла екс-першу ракетку світу і вийшла у фінал турніру в Дубаї Світоліну чекає фінал проти росіянки © btu.org.ua
Українська тенісистка побореться за титул.

Перша ракетка України Еліна Світоліна пробилася у фінал представницького турніру в Дубаї категорії WTA Premier з призовим фондом $ 2,000,000.

У півфіналі українка зустрічалася з екс-першою ракеткою світу з Німеччини Анжелік Кербер і здобула впевнену перемогу в двох сетах. Світоліна подала 4 ейси, допустила 2 подвійні помилки, зробила 18 віннерсів при аналогічній кількості невимушених помилок, а також реалізувала 6 з 14 брейк-поінтів при трьох втрачених геймах на своїй подачі.

Перемога над Анжелік Кербер стала для Еліни Світоліної третьою в сезоні і 23-ю в кар'єрі над тенісисткою з топ-10. Українка в 13-й раз в кар'єрі зіграє у фіналі турніру WTA, а її суперницею по вирішальному матчу в Дубаї стане росіянка Дар'я Касаткіна.

1/2 фіналу

Еліна Світоліна (Україна, 1) – Анжелік Кербер (Німеччина, 6) – 6:3, 6:3

Зазначимо, що Світоліна є діючою переможницею турніру. У нинішньому сезоні українка зуміла пробитися у чвертьфінал Відкритого чемпіонату Австралії, а також виграла турнір у Брісбені.

Раніше Еліна Світоліна відмовилася від захисту титулу в Тайбеї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі