Світоліна не зуміла пробитися в півфінал Australian Open

Поділитися
Світоліна не зуміла пробитися в півфінал Australian Open Світоліна програла Осаці © womenstennisblog.com
Українка покинула турнір.

Сьогодні, 23 січня, в матчі 1/4 фіналу Australian Open перша ракетка України Еліна Світоліна програла четвертій сіяній японці Наомі Осаці (4:6, 1:6).

Всього матч тривав 1 годину і 10 хвилин. За цей час українка виконала 1 подачу навиліт, допустила 3 подвійні помилки і виграла 2 гейми на прийомі. Її суперниця зробила 7 ейсів, жодного разу не помилилася при введенні м'яча в гру, а також реалізувала 5 брейк-поінтів.

"Справа сьогодні була не в удачі. Вона показала хороший теніс. На жаль, я не змогла показати на 100% ту гру, яку я хотіла. Просто сьогодні вона зіграла краще. Так, я відчувала біль то тут, то там зі старту турніру. Це і шия, і плече. Вона то йшла, то поверталася.

На жаль, сьогодні було трохи гірше, ніж я очікувала. Це нормально, коли під час "Великого Шолома" є напруга і таке трапляється, але я не змогла впоратися з цим сьогодні", - прокоментувала поразку Світоліна.

Таким чином, Світоліна, як і роком раніше, вилетіла з Відкритого чемпіонату Австралії на стадії 1/4-ї фіналу. У 2018 році тенісистка поступилася бельгійці Елізі Мертенс.

Нагадаємо, що Світоліна стала переможницею минулорічного Підсумкового турніру WTA. У Сінгапурі брало участь вісім найкращих тенісисток року, а Світоліна здобула перемогу у всіх п'яти матчах. У минулому сезоні українка виграла турніри в Брісбені, Дубаї і в Римі.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна не змогла захистити титул у Брісбені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі